Ljubezen in spoštovanje v družini

Nova knjiga dr. Emersona Eggerichsa z naslovom Ljubezen in spoštovanje v družini vam odkriva, kako lahko s spoštovanje in ljubeznijo do družinskih članov vzpostavite pravo, zdravo in spoštljivo razmerje.

Kako vam lahko knjiga Ljubezen in spoštovanje v družini pomaga pri vaših težavah?

  • Polna je praktičnih napotkov, s katerimi lahko razbijete začarani krog družinskih sporov in ga nadomestite z zdravim, energičnim ritmom.
  • S pomočjo enostavnega sistema “G-U-I-D-E-S” vas lahko nauči, kako otrokom izkazovati ljubezen in kako pri tem biti zrel (ker je starševstvo samo za odrasle).
  • Izvedeli boste, kako delovati kot ekipa in v skladu s spolom vsakega otroka.
  • V njej boste našli različna orodja – kot na primer kako se izogibati različnim pastem in kako postati ljubeč starš, ne glede na otrokov odziv.

V čem se knjiga Ljubezen in spoštovanje v družini  razlikuje od drugih knjig o starševstvu?

Pri pisanju so sodelovali tudi otroci dr. Eggerichsa in mu posredovali spoznanja, ki so jih prejeli iz vsega dobrega, grdega in umazanega v svojem družinskem življenju.

Avtor sam pa z neverjetno jasnostjo spregovori tudi o težavah iz svojega otroštva …

O avtorju:

Dr. Emerson Eggerichs je znan in mednarodno uveljavljen govorec o odnosih med spoloma. Na podlagi svojih svetovalnih izkušenj (s svetovanjem se ukvarja več kot trideset let) in znanstvenih ter svetopisemskih raziskav sta dr. Eggerichs in njegova žena Sarah začela s konferencami Ljubezen in spoštovanje, ki jih v živo izvajata po celotnih ZDA. Poročena sta več kot 30 let, živita v Grand Rapids v Michiganu in imata tri odrasle otroke.

Dr. Eggerichs je avtor več knjig, vključno z uspešnico Ljubezen in spoštovanje, ki je v Ameriki dosegla platinasto naklado in naziv knjige leta. Prodanih je bilo namreč več kot 1,3 milijona izvodov.

Naslov izvirnika: Love and recpect in family
Format: 16 x 24,1 mm, trda vezava
Cena: 22,95 + (poštnina)

Prevod: Nina Petelinšek Munoz
Založba: Društvo Zaživi življenje
Leto izdaje: 2019
Število strani: 257

NAROČILA

www: zazivi-zivljenje.si
e-naslov: zazivi.zivljenje@gmail.com
GSM: 041/353-757 (Dajana) in v vseh bolje založenih knjigarnah

Naročene knjige vam bomo poslali po sprejemu naročila najkasneje v roku treh delovnih dni. Prejete knjige plačate po povzetju: cena knjige + poštni stroški. Knjige vam bo dostavila poštna služba, ki ji bo treba plačati ustrezno nadomestilo za plačilo položnice.